2010-07-30

Uppdatering....

* Har gjort fransktentan. Gick förhoppningsvis bra. Sjukt stressig morgon innan iaf, eftersom tåget stod stilla i cirka en timme utanför Lyon så vi kom 45 minuter försent till tentan. Som tur var, var personalen på testcentret jättesnälla och lät oss göra den delen vi missat efteråt, i en egen sal. Så istället för att sitta och nervös inför att göra tentan så var jag nervös för att att överhuvudtaget få göra tentan. Kanske därför det ändå kändes helt ok efter att jag skrivit den. Nog tjat om tentan.

* Matilda och Sofia har varit här och hälsat på. Sååå roligt! Vi gjorde vår sedvanliga "ost- och chokladtur" till Gruyères och Broc. Åt oss sjukt mätta på ostfondue i Gruyères och sen toppade vi det med massa choklad! Mådde sådär efteråt. Hann med en tur ner till Fête de Genève också, roligt!

* Hjälpte Teemu och Jaana att flytta möbler i onsdags kväll. Sex våningar, ingen hiss. Jag har träningsvärk idag... Fick dessutom halvt om halvt nackspärr i går kväll. Ajaj... Åkte till IKEA med dem igår också, det var roligt. Hittade fina mörklila blockljus som man skulle kunna ha som dekoration på borden på bröllopet. Hoppas att de finns kvar i januari.

* Imorgon ska vi ha fest, avskedfest för mig och typ slutet-av-sommaren-fest. Ska blir mysigt. Går nog ner till Fête de G. sen och tar en Caipirinha... :D

À bientôt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar